Drinkwaterzuivering

Over smaak valt niet te twisten, maar als u vaak water koopt in de supermarkt is dat eigenlijk zonde van uw geld. U kunt het namelijk ook schoon en lekker uit uw eigen kraan tappen. Waterzacht heeft ook voor mensen die echt lekker drinkwater willen een oplossing.
Door middel van een waterfiltersysteem kunnen we de kwaliteit en de smaak verbeteren en tot wel 98% van alle stoffen zoals chloor en lood en andere stoffen die in het water zitten eruit filteren.

RIVM
Kwaliteit drinkwaterbronnen deels onvoldoende. Ook het oppervlaktewater is vervuild door onder meer geneesmiddelen, cosmetica en insecticiden. Rioolwaterzuiveringsinstallaties kunnen dit soort stoffen nog niet goed filteren, waardoor ze in bronnen van drinkwater terechtkomen. Wel gebruiken drinkwaterbedrijven steeds betere zuiveringstechnieken om dit soort stoffen te verwijderen. Er is volgens het RIVM geen gevaar voor de volksgezondheid. De resterende concentraties zijn volgens het RIVM zeer laag. Het is echter wel belangrijk dat de kwaliteit van drinkwaterbronnen verbetert, want het aandeel van dit soort stoffen in de drinkwaterbronnen zal alleen maar groter worden door meer medicijngebruik en emissies. Daarom adviseren de onderzoekers de drinkwaterbronnen en de omgeving daarvan beter te controleren, en het milieubeleid op de toenemende vervuiling aan te passen.

 

 

Het zuiverste drinkwater, gewoon uit de kraan, schoner dan fleswater en kristalhelder... Het is nu ook bij u thuis mogelijk met de drinkwatersystemen K-5 of  A200 of de Mac 7500.

Er is keuze uit diversen kranen zoals 1 weg kranen en 2 in 1 kraan